Volop vermaak voor jong en oud!

Ook dit jaar is er weer een animatieteam aanwezig op Camping Bergzicht om jong en oud te vermaken. Voor de jongsten onder ons hebben we een speciaal kinderprogramma waarin ze nieuwe vriendjes kunnen maken, springkastelen kunnen veroveren en eindeloos plezier kunnen beleven. Onze ervaren animatoren zorgen ervoor dat ze zich geen moment zullen vervelen. En terwijl de kinderen genieten van hun avonturen, kunnen ouders ontspannen en genieten van hun eigen vrije tijd.

Maar we doen niet alleen aan plezier voor de kleintjes. Ons animatieteam organiseert ook activiteiten voor volwassenen, zodat ook zij kunnen genieten van een geweldige vakantie-ervaring. Doe mee aan onze knutselsessie in de ochtend, maak nieuwe vrienden tijdens de kinderclub met Bee en Buzz of waag je aan een spannende vossenjacht! Het is de perfecte gelegenheid om te ontspannen, te lachen en mooie herinneringen te creëren.

Bekijk en/of download hieronder het animatieprogramma:

Ook dit jaar weer een professioneel animatieteam!

Op Camping Bergzicht is tijdens de zomervakantie van 2024 weer een professioneel animatieteam aanwezig. Kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen op onze camping.

Het complete programma volgt spoedig.

Animatie foto's

Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.