Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.
Een gezellige bar en fijn terras 'bij bomans'

Geen zin om te koken?
De lekkerste frietjes, snacks en gehaktballen haal je bij onze cafetaria, geopend ieder weekend van Hemelvaart tot september en iedere dag tijdens de schoolvakanties.

Thema avonden
All you can eat! Tijdens het hoogseizoen is er iedere week een gezellige culinaire avond met o.a. Verse pizza's van de Fratelli's, Smokey Bandit BBQ en Kippetjes en Spare ribs van Holtmaat Catering.

Lekker gewandeld in het bos?
Wat dacht u van een drankje of een ijscoupe op een van onze terrassen terwijl uw kinderen zich vermaken in de speeltuin.
Camping Bergzicht beschikt in het hoogseizoen over een dolenthousiast en onvermoeibaar animatieteam dat de allerleukste en spectaculairste activiteiten organiseert voor alle leeftijden. Zo is het elke dag lekker genieten!

Wit u ook een tweede huis in Twente?

Het hele jaar door genieten van al het moois wat Twente te bieden heeft en zo vaak als u wilt op vakantie in uw eigen caravan of chalet? U bent van harte welkom om eens te komen kijken op onze camping.