Zeker. Bergzicht biedt het allemaal

Camping Bergzicht is zo’n acht hectare groot en ligt in het landelijk buitengebied van Markelo aan de voet van de Herikerberg in de gemeente Hof van Twente. Een prachtige omgeving om te wandelen, fietsen en mountainbiken. Bergzicht ligt gunstig voor de herfst fiets-4-daagse.

Toeristische plaatsen
Kamperen kunt u op kampeerveld 'Het Mugje'. Alle plekken zijn ruim (125 m2) en voorzien van comfortpaaltjes met elektriciteitsaanlsuiting (16 ampère) en eigen watertappunt en afvoer. Door de speelse indeling en begroeiing is er altijd wel een plekje in de zon of juist in de schaduw te vinden. Naast het veld kunt u gebruik maken van het luxe sanitairgebouw.

Wilt u langere tijd of vaker een paar daagjes er tussen uit? Boek dan een van onze voordelige arrangementen.  

Scroll

Een eigen tweede huis midden in de natuur?

Wij verhuren op Bergzicht prachtige jaarplaatsen speciaal voor stacaravans en chalets. Op Camping Bergzicht staan regelmatig bestaande stacaravans of chalets te koop. Wilt u liever een nieuwe stacaravan of chalet naar eigen wens? Samen met een van onze leveranciers helpen wij u graag.  En wist u dat wij als een van weinige campings jaarplaatsen bieden met winterwater?

In uw chalet het hele jaar recreëren!
Actueel verkoopaanbod

Sanitairgebouwen zijn verwarmd en van alle luxe voorzien

De verwarmde sanitairgebouwen Het Mugje en Het Kevertje zijn voorzien van luxe sanitair. Het beschikt over aparte dames-en herentoiletten, ruime douches met regendouche, chemisch toilet en een babyroom met autobadje. 

Foto's kiek'n

Elk seizoen op Camping Bergzicht levert een rijke oogst aan prachtige foto’s op. Veel kijkplezier, zo komt u de dagen tot uw volgende verblijf op onze camping wel door.