Annimatie

Ook dit jaar weer een professioneel animatieteam!

Op de Camping Bergzicht is tijdens de zomervakantie van 2024 weer een professioneel animatieteam aanwezig.

Annimatie

Vrijdag is visdag!

Vrijdags is hij er weer: de viskar van Van der Linde met de lekkerste kibbeling en verse vis.

Kampeerterrein

Twee unieke plekken beschikbaar voor nieuw te plaatsen chalet

Op Bergzicht komen half oktober twee unieke plekken beschikbaar voor nieuw te plaatsen ARCABO chalets!

Annimatie

Animatieprogramma voor 2023 is bekend!

Welkom op Camping Bergzicht, waar het plezier nooit stopt! Ook dit jaar hebben we weer een fantastisch animatieteam klaarstaan om jong en oud te vermaken. En laten we je vertellen, dit team is echt ongeëvenaard!

Kamperen

Nieuw in de verhuur

Prachtige chalet met 2 slaapkamers. De 2e slaapkamer is voorzien van éénpersoonsbedden. Er is een fijne ruime keuken. In dit chalet is een hondje welkom. Voorzien van C.V. dus ook in de winter is het er heerlijk toeven!

Kampeerterrein

Bergzicht lanceert nieuw logo en huisstijl

Bergzicht bestaat 62 jaar. De camping is in 1960 begonnen door opa en oma Bomans als een vakantieboerderij voor de jeugd en wordt vandaag de dag gerund door de derde generatie. In 2005 namen Sheila en Marco Jansen Bomans de camping over van de ouders.

Kamperen

In de wei geen hond, dan bijven de koeien gezond

Op veel plekken in ons land lopen de koeien buiten. Met dit mooie weer trekken veel hondenbezitters erop uit met de hond.

Kamperen

Komende jaren vooral groei van binnenlandse vakanties

Op vakantie gaan blijft ongekend populair onder Nederlanders. “Hoewel veel Nederlanders al meerdere keren per jaar op vakantie gaan, zou twee derde best nog vaker op vakantie willen, als onder andere tijd en geld ...

Annimatie

Nieuw: Airtrampoline in speeltuin

Nieuw in de speeltuin naast het zwembad! Hebben jullie de nieuwe airtrampoline al gezien? Ook hebben we de speeltuin vergroot en daarnaast ook nog nieuwe schommels en een glijbaan geplaatst. Speelplezier gegarandeerd!

Kamperen

Zelf aankoppelende caravan: het ATC-systeem

Een auto en caravan die zelf aankoppelen terwijl jij achter het stuur blijft zitten. Het klinkt onwaarschijnlijk, maar dat is het niet. Het Zweedse bedrijf Semcon is bezig met de ontwikkeling van dit nieuwe ATC-systeem.

Inspiratie

HofHoppen: Mirre bezocht Museum Eungs Schöppe

HofHoppen (werkwoord): zich voortbewegen door het prachtige Hof van Twente en hierbij verschillende bijzondere toeristische activiteiten bezoeken. Mirre van Mirreopreis.nl probeerde het uit en ging HofHoppen in Markelo.